تازه ترین مقاله ها درباره تغذیه
![](../../assets/img/userArticle/1636621897.jpg)
![](../../assets/img/userArticle/1636622020.jpg)
دسته بهداشت
سودمندی رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از تصلیب شرایین
"بهره گیری از رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری و بهبود بیماری تصلب شرائین خونرسان قلب موثر است"
۲۰ آبان ۱۴۰۰![](../../assets/img/userArticle/1636622125.jpg)
دسته بهداشت
زیتون و روغن زیتون
زیتون و روغن زیتون دارای اسیدهای غیرچرب غیراشباع هستند که از لحاظ تغذیه ارزش غذایی بالایی دارند و توصیه می شود برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی ، تصلب شرائین و حملات قلبی و مغزی استفاده شود . روغن زیتون از قابل هضم ترین روغن هاست ، اسدهای چرب موجود در موجب بالا رفتن مقدار کلسترول خوب خون می شود . زیتون سیاه در مقایسه با زیتون سبز از ارزش غذایی و روغن بیشتری برخوردار است . روغن زیتون در پیشگیر
۲۰ آبان ۱۴۰۰![](../../assets/img/userArticle/1636622228.jpg)
دسته بهداشت
خوردن غذای سرد
خوردن برخی غذاها بصورت سرد ، در جلوگیری از بروز سرطان روده موثر است
۲۰ آبان ۱۴۰۰![](../../assets/img/userArticle/1636622311.jpg)
دسته بهداشت
غذا و بهداشت روان افراد
"برخورداری از رژیم غذایی سالم نقش بسزایی در ارتقاء سطح سلامت روان افراد دارد."
۲۰ آبان ۱۴۰۰![](../../assets/img/userArticle/1636622447.jpg)
![](../../assets/img/userArticle/1636626220.jpg)
دسته بهداشت
سرگذشت ویتامین
"دكتر كاسيمير فانك در سال ۱۹۱۲ اين ماده حياتى را كشف كرد و نام آن را ويتامين گذاشت."
۲۰ آبان ۱۴۰۰