یکشنبه ۳ تیر ۱۴۰۳ - 23rd June 2024
بهداشت > تغذیه

تازه ترین مقاله ها درباره تغذیه

دسته بهداشت

نوشیدن آب و مایعات به همراه غذا

خوب است یا بد؟

۲۰ آبان ۱۴۰۰
دسته بهداشت

سودمندی رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از تصلیب شرایین

"بهره گیری از رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری و بهبود بیماری تصلب شرائین خونرسان قلب موثر است"

۲۰ آبان ۱۴۰۰
دسته بهداشت

زیتون و روغن زیتون

زیتون و روغن زیتون دارای اسیدهای غیرچرب غیراشباع هستند که از لحاظ تغذیه ارزش غذایی بالایی دارند و توصیه می شود برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی ، تصلب شرائین و حملات قلبی و مغزی استفاده شود . روغن زیتون از قابل هضم ترین روغن هاست ، اسدهای چرب موجود در موجب بالا رفتن مقدار کلسترول خوب خون می شود . زیتون سیاه در مقایسه با زیتون سبز از ارزش غذایی و روغن بیشتری برخوردار است . روغن زیتون در پیشگیر

۲۰ آبان ۱۴۰۰
دسته بهداشت

خوردن غذای سرد

خوردن برخی غذاها بصورت سرد ، در جلوگیری از بروز سرطان روده موثر است

۲۰ آبان ۱۴۰۰
دسته بهداشت

غذا و بهداشت روان افراد

"برخورداری از رژیم غذایی سالم نقش بسزایی در ارتقاء سطح سلامت روان افراد دارد."

۲۰ آبان ۱۴۰۰
دسته بهداشت

سندرم پرخوری عصبی

معرفی - تبعات جسمانی - درمان

۲۰ آبان ۱۴۰۰
دسته بهداشت

سرگذشت ویتامین

"دكتر كاسيمير فانك در سال ۱۹۱۲ اين ماده حياتى را كشف كرد و نام آن را ويتامين گذاشت."

۲۰ آبان ۱۴۰۰
مقالات بیشتر