![](../../assets/img/userArticle/1636622228.jpg)
خوردن برخی غذاها بصورت سرد ، در جلوگیری از بروز سرطان روده موثر است . به گفته پژوهشگران در انگلستان ، مولكول های كریستالی نشاسته در برخی موادغذایی مانند سیب زمینی ، لوبیا و برنج ، پس از تغییر در روده بر اثر فعالیت میكروب های روده ای ، فعالیت ژن های ایجادكننده سرطان را كاهش می دهند. این در حالی است كه حرارت دادن این مواد ، موجب تغییر كریستالهای نشاسته در این موادغذایی شده و آثار سودمند ضدسرطان آنها را از بین می برد از این رو پژوهشگران تأكید می كنند برای بهره گیری از اثر ضدسرطان این موادغذایی باید آنها را پس از پختن ، بصورت سرد مصرف کرد .